Nanna Andersen

Kunst, kurser, tanker, følelser og passion

Om migOm mig

Jeg hedder Nanna Andersen og er født i 1981. Jeg er uddannet økonom fra Aarhus universitet og har derefter taget en terapeutisk uddannelse, gået på kunstskole igennem mange år samt taget en spirituel lederuddannelse. 

Denne sammensætning af meget forskellige uddannelsesretninger fortæller meget omkring, hvem jeg er som menneske. Jeg er på den ene side meget analytisk og rationel anlagt og på den anden side er jeg meget følende, intuitiv, kreativ og spirituel. Jeg har i mange år haft en kamp med mig selv omkring, hvilken side af mig selv, jeg skulle "vælge" og hvor jeg hørte til henne, men jeg har fundet fred med, at jeg både er det ene og det andet. Jeg har taget kombinationen til mig som en styrke og håber på at kunne bidrage positivt til at danne bro mellem videnskaben og den alternative verden.

Jeg inspireres meget af det at være menneske og alle de mange lag vi indeholder og min egen udviklingsprocess har i den grad været min aller største læremester og jeg bruger denne lære i alt, hvad jeg gør. Jeg tror rigtig meget på, at I det øjeblik, hvor vi vender blikket indad og tillader os selv at se på alt det vi indeholder, både det mørke, det lyse, de svære følelser, det skjulte og det skamfulde, så viser vi os selv den største kærlighed, for lige dér åbner vi op for den, vi i virkeligheden er og tillader hele os selv at være her. Det kan være skræmmende og dykke ned i det ukendte og usikre land, det ved jeg i den grad fra min egen proces. Jeg fandt alligevel modet og styrken til at gøre det og jeg ønsker og håber inderligt for andre, at de ligeledes vil finde det mod og den styrke, der skal til for dem, så de kan gøre sig selv mere fri og levende og leve mere i overensstemmelse med deres autentiske jeg, hvor de er styret mere af hjertet, instinktet og sjælen. 

Dette inderlige håb og ønske for andre og mig selv om at leve mere efter vores hjerter bruger jeg i mit daglige arbejde, i mit arbejde med grupper og i mit eget kreative udtryk. Jeg ved, at vi som mennesker reagerer ud fra nogle helt menneskelige grundvilkår omkring overlevelse og accept, men jeg ved også, at vi samtidig har helt forskellige historier. Ikke to historier er ens og derfor mener jeg også, at det er vigtigt at vi tillader hinandens forskelligheder.